Dette er en prøve

Hva prøver jeg på? Jeg prøver på å redusere avhengigheten av «sosiale medier.» En avhengighet som synes bygget inn i måten de store mediaselskapene tilrettelegger algoritmene sine på. 

Tilliten min til Facebook, Google etc. har nok alltid vært lav. Etter FB – omlegging til META og sterk kobling til KI- oppkobling, vurderte jeg å slette all FB – tilhørighet, men gjorde det likevel ikke nå. (Det viste seg også å være praktisk kjelkete tilrettelagt å få det til – men mulig). Så inntil videre beholder jeg den – men lar den ligge ubrukt.

Det gjelder også FB – siden «Skråblikk» som har vært brukt som pensjonistglede for lufting av tanker i egen og felles tid. Dels koblet til bloggen jonfrode.no med WordPress som verktøy. Et verktøy som er blitt så sløvt (eller pensjonisten er blitt så sløv) – at jeg er blitt nektet adgang til egen blogg. (Feil passord, feil brukernavn – inn i endeløse sløyfer for å oppdatere, få nytt passord osv.)

Denne teksten er en prøve. På om siste forsøk på å komme meg inn har lykkes…

Det kan virke som om i alle fall passordet funker…..men jeg får melding om at en feil er oppstått – og dette skrives ut fra en midlertidig lenke sendt av WP.

(I mellomtiden (det er lenge siden sist) ser jeg også at det på skjermbildet er kommet opp en rekke nye redigeringsbegreper og bilder jeg ikke ser noen umiddelbar nytte i. Vidunderlige nye verden. Byggeblokker og nye meldinger om oppstått feil, ting som må sjekkes og kontrolleres uten at jeg har peiling på hva. Stay connected…?! )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


7 + syv =